Smarte penger
Populært om penger
SmartePenger » Internett penger » Vinn penger på poker

Vinn penger på poker

Drømmer du om å vinne penger på poker? Mange spiller poker på internett, og det kan være mye penger å tjene for enkelte som gjør det bra - men de fleste spiller mest for morro skyld og taper mer enn de vinner.

penger

Poker har vært kjempepopulært i flere år. Nettpoker er noe alle kan ha det morro med, og det er lett å lære. Hvis du har talentet i deg tar det ikke lang tid å bli god heller.

En dyktig pokerspiller kan lett tjene flere millioner i året på nettpoker. Som du kanskje vet er det mange i Norge som tjener gode penger på å spille poker over internett.

Pokersider på nett

Det finnes hundrevis av pokersider på nett. Noen er mye bedre enn andre. For norske spillere vil det være mange fordeler å velge en aktør med norsk tilhørighet.

De pokeraktører med mange norske pokerspillere fra Norge, har et rykte å bevare, og er gjerne mest seriøse i forhold til norske spillere. Overnevnte sider er trygge steder å spille poker på nett.

Det kan lønne seg å opprette spillerkontoer hos flere pokersider samtidig. Dermed har du tilgang til flere turneringer og står mye friere i forhold til cash games. En annen grunn til å opprette spillerkonto hos flere pokersider er at du får mange velkomstbonuser samtidig.

Lett å vinne og tjene penger på poker? 

Flere norske pokerspillere har uttalt at de tjener mer enn en million i året, og det tror vi så gjerne da det daglig spilles det for et milliardbeløp på nettpoker, og det er bare for de ti største poker-nettstedene (kilde:VG). Totalt sett snakker vi om helt enrome summer.

Pokerspillere vi har snakket med hevder det er så enkelt å tjene penger på dette at praktisk talt hvem som helst kan plassere sugerøret i en hvilken som helst pott og begynne å høste inn penger. Det krever riktignok at du er myndig, har tilgang til internett og har lært deg hvordan du spiller poker for å vinne.

Til tross for at det er ulovlig å arrangerer pokerfester i de norske hjem, er det fullt lovlig å spille poker på Internett.

Nettpoker og skatt

Her får du kortversjonen: Du kan vinne opptil kroner 10.000 flere ganger om dagen, uten å måtte skatte av gevinsten. Det er først når det lar seg bevise at det er en fast, pålitelig inntekt at Staten vil gripe inn for å spise av profitten. I praksis skjer det aldri, og du vinner stort sett flere små summer heller enn noen få store, og da holder man seg under skattekravet. Det er klart det kan bli mye penger av dette dersom man deltar på noen spill hver dag!

Det er ingen tvil om at man kan tjene mye penger på nettpoker, årslønn rundt millionen er ikke utenkelig. SmartePenger.com mener derfor at dette er en gyllen mulighet til å tjene penger dersom man er villig til å sette seg godt inn i spillet.

Mulig å bli rik på nettpoker, men de fleste taper

Det er mulig å tjene penger og bli rik på å spille poker på internett, men flertallet av spillerne vil tape over tid. Man må være en dyktig pokerspiller for å overleve i dette gemet. Har man tilstrekkelig kunnskap og erfaring om nettpoker skal man ikke se bort ifra muligheten å tjene penger på poker på internett.

PS: Glem pokerfjeset hvis du skal spille nettpoker! Det er umulig å si noe om andres tanker ved hjelp av å lese kroppsspråk og ansiktsuttrykk i nettpoker. Derimot er det fullt mulig å bløffe, også i nettpoker.

Internett penger gudier

Hvordan starte en nettbutikk

Mange ønsker å starte nettbutikk, kanskje i håp om å tjene raske penger og å bli sin egen sjef.

Tjene penger på internett

Det er mulig å skape innteker på nett, spesielt i form av verdifulle ekstrainnteker – her finnes det mange muligheter.