Smarte penger
Populært om penger

SaleHoo

SaleHoo er en nettside som hjelper deg igang med å tjene penger på dropshipping over nettet. Vi har undersøkt denne muligheten, og har funnet ut at dette kan være en potensiell gullgruve.

SaleHoo
Besøk SaleHoo

Nettside:
SaleHoo

Kategori:
Internett penger

Relaterte tjenester:

Beskrivelse av SaleHoo

Dropshipping går ut på å selge fysiske produkter (varer) for andre over internett. Dette er slett ikke vanskelig, og alle kan gjøre det.

Du trenger tilkobling til internett, og en kontrakt med en dropshipper.

En dropshipper er en fabrikk/grossist/bedrift/etc som har et stort antall varer som de ønsker å selge. Din oppgave blir å få i land en avtale med en bedrift som tilbyr en slik dropship avtale.

Hvor finner du dropshippere? Det er dette som er utfordringen ofte, ettersom det kan være vanskelig å finne en dropshipper på egenhånd som er både seriøs og som har varene du ønsker å selge. Her er det SaleHoo kommer inn. De har oversikten over dropshippere og "wholesalers" (grossister) over hele verden som har tilrettelagt for dropshipping avtaler.

Hvordan tjener jeg penger på dropshipping? Når du har funnet en dropshipper som har de produktene du ønsker å selge, så går du rett inn på eBay, QXL, finn.no eller hva det måtte være. Der legger du ut en annonse

Dropshipping og egen nettbutikk: Har du egen nettbutikk kan du også benytte denne til dropshipping. Da unngår du å ha varer på eget lager, og du kan tilby langt flere produkter i nettbutikken.

Fordelen med dropshipping er at du ikke trenger å ha egne varer på lager, og kan sende alt direkte fra dropshipper og rett ut til kunde, uten at du må gjøre noe som helst relatert til pakking av varen, sende varen, ta i mot returnerte varer og så videre. Alt dette er det din dropshipper som tar seg av.

Skal du lykkes med dropshipping bør du benytte en dropshipper som er seriøs og som oppfyller de kravene du stiller til leveringstid ut til kunde og slikt. Anbefaler på det sterkeste at du benytter SaleHoo når du skal begynne med dropshipping.

Hvordan vet vi at det er mulig å tjene penger på dropshipping? Vi har prøvd selv, og det fungerer. Dessuten så kjenner vi andre som også tjener på dette, noen tjener ekstremt mye. For eksempel var det en IAmA på Reddit som skrev om hvordan han tjente $100,000 i måneden på dropshipping (siden dette er en IAma artikkel på Reddit så betyr det at inntektene har blitt verifisert). Det vil si at denne karen tjener ca 600.000 kroner i måneden på dropshipping, hvilket er helt sykt.

Kort sagt så er det mulig å tjene fantastisk mye penger på dropshipping hvis man har vilje til å lykkes. SaleHoo er som nevnt det beste utgangspunktet du kan få om du vurderer seriøst å starte med dropshipping.

» Gå til SaleHoo «

Erfaringer med SaleHoo

Les hva andre mener om SaleHoo.

Positiv karakter

Jeg fikk høre både positivt og negativt om salehoo, men jeg bestemte meg å prøve, og for meg har medlemskapet hatt veldig stor nytteverdi.
Jeg selger mest på ebay og til det er salehoo utmerket. Du kan finne noen gratis tjenester på nett, men det blir ikke det samme, jeg har i hvert fall ikke lykkes å finne gode leverandør gjennom gratissider. Du kan sikkert bruke leverandørene du finner på Salehoo i norske nettbutikker også, men det har jeg ingen erfaring med. Til dropshipping på ebay er det knall!

- Thomas, 24.05.2013

Nøytral karakter:

Har ingen erfaring med salehoo, men ønsker å kunne lære mere om det

- anne marie gulliksen abel, 19.02.2013

Positiv karakter

Salehoo fungerer best i utlandet (selvom du kan jobbe med det fra Norge). Veldig enkelt å finne dropshippers og produkter som du kan selge på ebay på Salehoo. Tjener veldig gode penger på dette,nok til å leve av,og anbefaler det til den som forstår at man ikke kan tjene store summer uten å gjøre en stor innsats først.

- ebay selger, 08.09.2012

Positiv karakter

Salehoo er helt genialt hvis du skal selge på ebay.com og ebay.co.uk. Tjener oppmot 300 kroner dagen på dropshipping nå og det går KJAPT oppover. Håper på å kunne drive med dette på heltid om en stund.

- toppselger, 30.04.2012

» Gå til SaleHoo «