Bensinkort

Bensin og fossilt drivstoff vil ikke forsvinne med det første, og i årene som kommer skal mange hundretusener av nordmenn betale mer og mer for bensin og disel

Bensinkort

Det finnes mange kredittkort, men ikke alle har rabatt på drivstoff. Hva er det beste bensinkortet?

23. juli 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Bensin og fossilt drivstoff vil ikke forsvinne med det første, og i årene som kommer skal mange hundretusener av nordmenn betale mer og mer for bensin og disel.

Drivstoff er en betydelig kostnad for de fleste private husholdninger, men denne kan enkelt reduseres ytterligere ved smart bruk av kredittkort.

Ja, du kan kutte ned på drifstoffkostnader ved å fylle på riktig tidspunkt og på lokale steder der prisene er lavere. Du kan også gjøre tiltak som å kjøre drivstoffvennlig, ta ut unødvendig last av bilen slik at forbruket av drivstoff går ned. Du kan sykle eller gå i stedet for å kjøre når du har anledning til det. Mange tiltak kan gjøres, men et kredittkort med god drivstoffrabatt er kanskje det som gir størst positivt utslag på lommeboken.

Mange tiltak kan gjøres, men et kredittkort med god drivstoffrabatt er kanskje det som gir størst positivt utslag på lommeboken.

Vil du ha forslag til gode bensinkort?

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).