Test av kredittkort

Tester av kredittkort er ikke til å stole på

Test av kredittkort

Er det virkelig noe poeng i å lese tester som kårer best-i-test kredittkort?

23. juli 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Tester av kredittkort er ikke til å stole på. De fakta som kommer frem er kanskje riktige, men ikke la det være opp til andre å fortelle deg hva som er best for deg. Det finnes nemlig ikke ett kredittkort som er perfekt for alle.

Velg et kredittkort som har de egenskaper og fordeler du vil få utbytte av. For noen er dette kanskje lavere rente, høy kredittgrense, eller en gratis reiseforsikring. Rabatter på dagligvare, netthandel og annet er også fordeler man må vurdere.

Noen fordeler med kredittkort høres flott ut, men når det kommer til daglig bruk så spiller det ikke lenger så stor rolle. Kanskje er det fint med gratis årsavgift, men hva er viktigst her: Å betale hundre kroner i årlig avgift, eller om du kan spare flere tusen kroner med et kredittkort som har en liten årlig avgift?

Sjekk hvilke kredittkort som abefales, og gjør deretter dine egne undersøkelser. Dessuten kan det lønne seg å eie mange kredittkort, siden noen kredittkort har fordeler som ikke finnes hos andre kredittkort. Bruk forskjellige kredittkort etter hva du ønsker å oppnå, og du kan opparbeide deg større bonuser, rabatter og fordeler enn om du kun benytter ett kredittkort til alt.

Hvor finner du best-i-test kredittkort?

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).