Kredittkort for folk med betalingsanmerkninger

Dersom du har betalingsanmerkninger, er det en grunn til dette

Kredittkort for folk med betalingsanmerkninger

Hvilke muligheter finnes blant kredittkort for folk med betalingsanmerkninger?

21. april 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Dersom du har betalingsanmerkninger, er det en grunn til dette. Denne grunnen er ofte at du er rotete med penger, har svak økonomi og begrensede muligheter til å betale tilbake lånte penger, eller at det finnes andre ting som gjør at du ikke har klart å betale tilbake.

Som en person med betalingsanmerkninger bør du først vurdere om du er skikket til å eie et kredittkort. Kontroll over egen økonomi er det ikke alle som har, og du er ikke alene om dette.

Noen kredittkort gir mange fordeler, og det er leit å gå glipp av ekstra gode rabatter, fordelsprogrammer, VIP-lounge, gratis reiseforsikring og mye annet bra, bare fordi man har betalingsanmerkninger fra tidligere. Kanskje har du fått orden på økonomien, og et kredittkort med fordeler vil selvsagt være enda viktigere for de som allerede har svak økonomi.

Fordelene som kredittkortene gir vil være aller mest verdt for de som har dårlig råd fra før, men det er kanskje også denne gruppen som er dårligst skikket til å eie kredittkort? Det gjelder ikke alle selvsagt: De smarteste kredittkorteiere finnes antagelig også blant de med dårlig økonomi, for de har lært seg å ta i bruk alle triksene slik at de får høyest mulig utbytte av de fordelene som disse kortene gir.

Er det i det hele tatt smart med kredittkort for folk med betalingsanmerkninger?