Kredittkort for hele familien

Noen kredittkort er tilpasset bruk for hele familien

Kredittkort for hele familien

Det er en fordel å flere kredittkort om du vil oppnå de aller beste bonuser og rabatter, men hvilket er det beste kredittkort for hele familien?

21. april 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Noen kredittkort er tilpasset bruk for hele familien. Med et familiekort kan alle i familien bruke kortet, og man kan enklere få oversikt over familiens kortbruk og forbruk.

Det er ikke bare enkel oversikt over forbruket man får, et familiekort gir også økonomiske goder. Dert er mange fordeler i familiekortene, blant annet bonuser på ordinær handel i dagligvarebutikk og ellers, reiseforsikring og mye annet.

Det kan lønne seg å skaffe seg mer enn ett kredittkort. Faktisk er det mange som eier mange kredittkort, og ved riktig anvendelse kan disse personene oppnå store fordeler som ikke er tilgjengelig for andre.

Selv om det kun er voksne som kan anskaffe kredittkort, finnes det ingen kontroll på hvem som faktisk bruker det. Det betyr ikke at det er smart å gi kredittkort til barna eller ungdommen: Lær heller dine barn gode økonomiske vaner, og la handel på kreditt være forbeholdt de voksne i huset.

Finnes det noen spesielt gode kredittkort for hele familien?