Kredittkort med rentefri kreditt

De fleste kredittkort har rentefri kreditt i en kort periode, men det er stor forskjell på hvor lenge man får låne penger på kredittkort uten at rentene begynner å løpe

Kredittkort med rentefri kreditt

Hvor finner jeg det beste kredittkort med rentefri kreditt?

23. juli 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

De fleste kredittkort har rentefri kreditt i en kort periode, men det er stor forskjell på hvor lenge man får låne penger på kredittkort uten at rentene begynner å løpe.

Noen kredittkort kan gi deg rentefri kreditt i 30 dager eller mer. Til slutt må du betale tilbake, og hvis du vet med deg selv at du er en person som ikke alltid klarer å betale tilbake i tide, bør du vurdere et kredittkort med lave renter eller rentefri kreditt i mer enn bare noen få uker frem i tid.

Enkelte kredittkort har så mye som 40 dager rentefri kreditt, og noen har til og med enda lenger renteutsettelse. Dette er ikke bare en fordel for de som roter med tilbakebetalinger eller som ikke alltid har penger å betale tilbake med, men også gunstig for de som ønsker å bruke kredittkortet på en økonomisk smart måte.

I stedet for å handle med egne penger, kan du handle med kredittkortet: Dine egne penger kan du da sette i banken eller aksjemarkedet, oppnå avkastning som du ellers ikke ville fått om du hadde brukt dine egne pengene til å betale med. Når tiden har kommet da rentene begynner å løpe, kan du betale tilbake, og avkstningen du har fått på egne penger kan du putte rett i egen lomme. Dette er et eksempel på smart bruk av kredittkort som kun gir deg fordeler og ekstra penger.

Vil du også ha et kredittkort med rentefri kreditt?

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).