Kredittkort med kontaktløs betaling

Både kontanter og betalingsterminaler er skitne, og bærere av sykdomsfremkallende og i verste fall dødelige bakterier og virus

Kredittkort med kontaktløs betaling

Les her mer om kredittkort med kontaktløs betaling.

23. juli 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Både kontanter og betalingsterminaler er skitne, og bærere av sykdomsfremkallende og i verste fall dødelige bakterier og virus. Kontaktløs betaling reduserer smittefare, i tillegg til at det gjør betaling enklere og raskere.

Legg kredittkortet inntil eller bare ha det nært kortterminalen uten berøring – og betalingen vil skje automatisk. De fleste moderne kredittkort har i dag kontaktløs betaling integrert i kortet.

Kontaktløs betaling gjør hverdagen enklere. I løpet av en dag er det en bagatell, men alle slike små ting vil etter hvert merkes. De små detaljene som kan gjøre livet lettere er ikke uviktige, og kontaktløs betaling er en av disse.

Livet blir ikke betydelig enklere med kontaktløs betaling. Om du har blitt vant til å betale med kort, blir det vanskelig å gå tilbake til å betale med kontanter. Slik er det også med kontaktløs betaling, det gjør betalinger enklere og når du har prøvd det blir gammeldagse betalingsløsninger en byrde.

Trenger du et kredittkort med kontaktløs betaling?

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).