Kredittkort uten forpliktelser

Et kredittkort helt uten forpliktelser: Lån så mye penger du vil, og la være å betale tilbake

Kredittkort uten forpliktelser

Her kan du lese om kredittkort uten forpliktelser.

23. juli 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Et kredittkort helt uten forpliktelser: Lån så mye penger du vil, og la være å betale tilbake. Slike kredittkort finnes ikke. Alle kredittkort medfører forpliktelser.

Når du bruker et kredittkort, får du en ekstra handlingsramme, utvidet dine muligheter til å kjøpe ting og tjenester for penger du ikke har i dag, men med et ansvar om å betale tilbake dette en gang i fremtiden.

Alle kredittkort har forpliktelser, men noen kredittkort har utsatt disse forpliktelsene, slik at du i praksis kan få et rentefritt lån i en liten periode.

Kanskje vil du få 30 dager, 50 dager eller mer, og i denne perioden kan du la være å betale tilbake pengene du har lånt på kortet. Det fantastiske med slike kredittkort er at du alltid har tilgang til et raskt lån, og i den rentefrie perioden er det praktisk talt ingen forpliktelser av betydning. Skulle du la være å betale tilbake innen fristen, vil rentene begynne å rulle, og det er disse kundene bankene tjener penger på. Vær en av de som bruker kredittkort smart, og betalt alltid penger med kredittkortet før rentene begynner å løpe. Betalt derfor alltid tilbake så snart som overhodet mulig når du handler på kreditt.

Hvor finner du kredittkort uten forpliktelser?

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).