Kredittkort med lounge tilgang

Så urettferdig, tenker du, der du sikker i den kjipe ventehallen på flyplassen

Kredittkort med lounge tilgang

Bør du velge et kredittkort med lounge tilgang?

21. april 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Så urettferdig, tenker du, der du sikker i den kjipe ventehallen på flyplassen. Barn som hyler, mennesker som løper, hysteriske personer i kø som vil ha sin fast-food før flyavgang om 3 minutter. Kaos, skitt, og den kjedelige ventingen på flyplassen. Hvordan kan du unngå dette neste gang du er ute å reiser?

Svaret er like enkelt som det er genialt: Alt du trenger er et kredittkort med lounge-tilgang. Disse kortene gir deg tilgang til VIP-lounge på flyplasser. Som regel er det også mange andre reisefordeler ved disse kredittkortene. Reiseforsikring kanskje, eller rabatter ved bestilling av reise. Kanskje cashback.

Liker du ikke å vente i den vanlige hallen på Gardermoen eller andre steder? Vil du ha tilgang til VIP lounge i Oslo spektrum eller kanskje på Old Trafford? Start med å finne ut hvordan disse heldige mennskene har fått tilgang. Verden er urettferdig, men kunnskap gir deg også tilgang til fordelene. Der du ser mennesker som har fordeler du også vil ha, kan du spørre direkte eller ta kontakt med betjeningen: Hvordan fikk de denne fordelen. Spør med en hyggelig tone, og i mange tilfeller vil du få et entusiastisk svar tilbake, noen blir til og med smigret over ditt spørsmål. Vil du ha tilgang til eksklusive lokaler og lounger over hele verden?

Det er fint å kunne slappe av i en VIP-lounge, men ikke se deg blind på dette. Det er vel ikke først og fremst dette som er det viktigste ved valg av kredittkort. Velg et populært kort som gir deg gode rabatter og de fordelene akkurat du trenger, og dette vil gi deg mer tilbake i lengden.

Kunne du tenkt deg et kredittkort med lounge tilgang?