Kredittkort uten rente

Alle kredittkort har renter, men enkelte kredittkort har en rentefri periode

Kredittkort uten rente

Få informasjon om kredittkort uten rente.

21. april 2024 av Smarte penger / Kredittkort

Alle kredittkort har renter, men enkelte kredittkort har en rentefri periode. I praksis vil da bruk av slike kort fungere som et rentefritt lån, og med riktig og smart bruk vil du da eie et kredittkort uten rente!

Det man må passe på ved bruk av kredittkort, er at man klarer å betale tilbake kreditt før rentene begynner å løpe. Klarer du det, og i tillegg alltid har dekning på en annen konto til å betale ned kreditt, har du et risikofritt lån siden pengene allerede kan betales ned med midler du har på en annen konto.

Dersom kredittkortet har høye renter, og du planlegger å utsette betalingen, bør du velge et kredittkort med forholdsvis lave renter.

De fleste kredittkort har selvsagt høye renter, da det ikke er meningen at man skal la være å betale tilbake kredittkortlån over en lengre periode. Kredittkort fungerer utmerket dersom man ikke har penger og man vet at man vil være i stand til å betale tilbake snart. Dyre forbrukslån og å bruke penger på kredittkort fungerer sjelden bra i lengden. Dette er kortsiktige lån, og må aldri sees på som noe som skal betales tilbake over lengre tid.

Hva er de mest populære kredittkort uten rente?