Valutahandel på internett

Sosial trading er en ny tjeneste for derivathandel i aksjer, valuta og annet på internett. Her har du muligheten til å handle valuta, aksjer og mer døgnet rundt fra forskjellige markeder.

Valutahandel på internett
21. april 2024 av Smarte penger / Valuta

Sosial trading gjør det mulig å se og kopiere handlene til andre tradere som også bruker deres tjenester. Du kan se hvilke tradere som gjør det bra, og så kan du velge å følge for eksempel den traderen som har hatt størst avkastning de siste 4 ukene.

Husk at selv om du kopierer en trader som har hatt god avkastning tidligere, er det ikke sikkert at dette kommer til å fortsette i fremtiden. Et godt råd er derfor å sette seg godt inn i risikoen før du begynner, og bruk kun penger du kan tape med god samvittighet.

Du finner alt du trenger av verktøy som er nødvendig for å investere og handle med valuta. Det er også mulig å handle utvalgte råvarer (derivater av råvarer).

For å se hvem som trader hva i sanntid, og følg de beste traderne for å automatisk kopiere handlingene deres, må du først registrere deg hos et sosialt handelsnettverk - dette er gratis og kan gjøres ved å klikke på linken nedenfor.

Hvilke nettmeglere kan du bruke om du ønsker å trade med valuta?

Det finnes et stort antall nettmeglere å velge i, men som valutatrader er man mest interessert i tjenester som tilbyr derivathandel (og kanskje helst CFD-handel).

Et godt alternativ er å bruke tjenesten Plus500 som tilbyr CFD-handel i valuta, kryptovaluta, aksjer, råvarer, indekser, opsjoner og ETF-er. Her finnes også en gratis demo om man skulle ønske å prøve før man gjør et innskudd. Alt i alt en god nettmegler som fungerer fint for den som er interessert i blant annet valutatrading, makrotrading og kryptotrading. TIlbyr giring og har stor fleksibilitet og en veldig fin handelsløsning. Kostnadene forbundet med trading her er det heller ikke noe å si på. De tilbyr også en gratis demo.