Derfor har eToro blitt så populær blant norske tradere

De fleste her kjenner nok godt til eToro allerede, men vi velger likevel å dele noen erfaringer og våre beste tips om eToro. For de uopplyste: eToro er verdens største sosiale tradingnettverk, du kan se hva millioner av tradere handler, kopiere andres porteføljer, og de har en gratis demo for den som vil utforske selv.

eToro

eToro brukes av millioner av tradere over hele verden, og har også blitt populær i Norge. Tjenesten er bygget rundt et sosialt tradingnettverk der man får innsikt i hva millioner av andre tradere handler til enhver tid. I tillegg kan man kopiere andres porteføljer, og dessuten bli belønnet av nettmegleren hvis man selv blir kopiert.

21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

eToro er en noe annerledes handelstjeneste, og det er kanskje også derfor den har fått oppmerksomheten til millioner av tradere over hele verden.

Denne unike handelstjenesten byr på mange spesielle handelsmuligheter som ikke er tilgjengelig hos andre nettmeglere.

eToro er et sosialt tradingnettverk, og gjør det mulig å se hva alle andre brukere av tjenesten handler til enhver tid.

Unntaket er private brukere som har blokkert for slikt innsyn, og det er selvfølgelig opp til enhver om man ønsker å dele profil og handelshistorikk med andre eToro-brukere.

Hvorfor bruke offentlig profil hos eToro? Fordelene med å handle med åpen profil er blant annet at man da kan bli kopiert av andre brukere, og dette kan være svært lukurativt for brukere med mange følgere. Det er nemlig slik at kopierte tradere får en prosentvis belønning av alle som kopierer dine trades, og dette kan gi en betydelig inntekt som i noen tilfeller massivt overstiger dine gevinster på tradingen.

Handle aksjer hos eToro

eToro tilbyr vanlig aksjehandel i populære aksjer, og kan brukes som en vanlig nettmegler til dette formålet. Dersom du ønsker å investere i aksjer kan du altså benytte eToro, og fortsatt nyte godt av de gunstige prisene og det sosiale tradingnettverket tjenesten er byget rundt.

Trygt og sikkert selskap

eToro er en trygg tjeneste og drives og har selvsagt alle nødvendige lisenser som kreves for å drive finansvirksomhet, hvilket innebærer at de overholder strenge reguleringer. Dine innskudd står trygt plassert på depotkonto.

eToro er velegnet for norske tradere som ønsker utvide handelsmuligheter. Tjenesten har en langt større kundebase enn våre nasjonale nettmeglere, og dermed vil det også være naturlig at de har lagt ned mer ressurser i utviklingen av handelstjenesten, som for så vidt også merkes godt når man begynner å sammenligne med andre nettmeglere.

Skatt til Norge ved gevinst og tap må gjøres rede for i selvangivelsen, på lik linje med andre kapitalinntekter og kapitalutgifter. Dersom du realiserer en gevinst hos eToro, skal dette beskattes med gjeldende satser for kapitalgevinstbeskatning, og tilsvarende ved tap har du rett på fradrag på skatten. Alle nødvendige opplysninger og dokumenter ift. skatterapportering lett tilgjeng via dine innloggede sider hos eToro.

CFD-handel i Norge gjennom eToro

eToro er en utmerket nettmegler dersom du ønsker å drive med CFD-handel i Norge. I tillegg til tradisjonell aksjehandel er eToro nemlig en verdenskjent aktør innen nettopp CFD-er.

Handelsmulighetene hos eToro er omfattende, og det er kanskje best å bli kjent med de forskjellige mulighetene og tjenesten i seg selv ved å prøve deres demoversjon, eller bare opprette en bruker med en gang.

Prøv eToro nå

Åpne en ekte konto og sett inn penger, dersom du ønsker å begynne å bruke eToro til det formålet tjenesten er tiltenkt.

Gratis demo. Hvis du ønsker å bli bedre kjent med eToro uten å risikere egne penger, eller dersom du ønsker å få tradingerfaring, er gratisversjonen av eToro et godt alternativ. Øv deg så lenge du ønsker, og unngå å tape penger før du har tilstrekkelig erfaring til å ta del i det virkelige handelsmarkedet.