Kjøp og salg av ETF-er hos ETF-meglere

Hvis man vil kjøpe ETF-er bør man en megler som har handelsprogrammer for ETF-handel til nordmenn. Få mer informasjon om ETF-handel og hva en ETF er.

etf-er etf-megler etf-handel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

ETF handles med nettmeglere som tilbyr slike finansielle instrumenter. Vær oppmerksom på at det er vesentlige differanser mellom ETF-meglere og hvilken du velger kommer an på hvilken tilnærming du har til ETF-handel og hva ditt nivå er. Den som ønsker å gjøre suksess med ETF-handel må være klar over de ulike strategiene ved handel av ETF-er ved å benytte meglerens handelstjenester.

Du kan finne en guide til ETF-handel og lister til ETF-meglere ved å søke på hjemmesiden. Der kan du finne prisoversikt på honorar, kurtasje, avgifter, provisjoner samt priser.

Vil du prøve ETF-handel nå? Her finner du en oversikt over utvalgte nettmeglere som tilbyr gratis demo med sanntids markedskurser og virkelige handelskontoer i blant annet ETF-handel.

Erfaringer av ETF-meglere kan du også finne der. Få et inntrykk av hvilken megler som er best egnet til ETF-handel i forhold til dine egne krav. Få informasjon om utenlandske og mange av de norske ETF-meglere med anmeldelser og omtale. Vi har også tips til ETF strategi og en hel del andre ting. Kurs til handel i ETF-er finnes også hos mange nettmeglere.

La det være helt klart at det å kjøpe og selge ETF-er innebærer risiko og din kapital kan være i fare. Dermed er det svært avgjørende at man forstår den risiko som ETF-handel omfatter. Vær sikker på at du også leser alle vilkår og bestemmelser fra din ETF-megler allerede før du åpner en konto og setter inn penger. Noen ETF-meglere er uregulerte og kanskje også svindlere, og derfor er det viktig å vite om det er en regulert megler eller en som driver med svindel og bedrag. Vær helt klar på at det å handle ETF-er kan resultere i at du taper hele det investerte beløpet. Å holde på med ETF-handel passer best erfarne handlere, og passer ikke for alle.