Guide til å handle ICO-er hos ICO-meglere

Dersom man skal handle i ICO-er er det vanlig å benytte en megler som tilrettelegger muligheter innen ICO-handel i Norge Les siste nytt om ICO-handel og hva en ICO er.

ico-er ico-megler ico-handel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

En ICO-handel består i en handel av ICO-er der en aktør kjøper en ICO eller flere fra en selger. Dersom man vil selge eller kjøpe en ICO vil man ofte velge å bruke en ICO-megler eller megler på nett.

Alle bør vite at det er betydelige forskjeller på kvalitet mellom ICO-meglere og den megler du velger kommer an på dine krav til ICO-handel og hvilket nivå du er på. Skal man lykkes med ICO-handel må først forstå strategier, analyser og taktikker ved å handle ICO-er ved å anvende en megler.

Du finner en guide til ICO-handel og lister til ICO-meglere her hos oss. Der er det tilgjengelig prisoversikt på kurtasje, avgifter, provisjoner, honorar samt andre gebyr.

Erfaringer med ICO-meglere ligger også der. Identifiser den megleren som best passer til ICO-handel etter dine behov. Bli bedre kjent med internasjonale og alle de norske ICO-meglere med anmeldelser og omtaler av disse. Vi har også tips til ICO strategi og annet. Informasjon om ICO-er finnes også hos mange nettmeglere.

Vær helt sikker på at du forstår at det å drive å handle ICO-er innebærer risiko og det er mulig å tape penger. Det er derfor spesielt viktig at man forstår den risiko som ICO-handel innebærer. Les nøye igjennom vilkårene og betingelsene fra din ICO-megler før du begynner å handle. Noen ICO-meglere er i enkelte tilfeller svindlere, og det er viktig å være sikker på at megleren ikke driver med svindel. Forstå at handel i ICO-er kan resultere i at du taper penger. Å drive med ICO-handel er ikke noe som passer for alle.