Handle råvarer hos råvaremeglere på nett

Råvarehandel har blitt mer tilgjengelig for nordmenn de siste årene, grunnet et utbedret tilbud i handel med derivater. Les om nettmeglere som tilbyr råvarehandel her.

råvarer råvaremegler råvarehandel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

Hvis en trader ønsker å handle råvarer, foregår det som regel ved kjøp og salg av derivater.

Nettmeglere til råvarehandel og råvaretrading

Råvaretrading og spekulasjon i råvarepriser utføres via en egnet nettmegler.

Det er vesentlige forskjeller i kvalitet blant råvaremeglere og hvilken du velger kommer an på hva du trenger til råvarehandel og hva ditt nivå er.

Tradere som ønsker å utøve råvarehandel bør først sørge for å få tilstrekkelig erfaring (nybegynnere bør unngå å handle med egne penger, men kan få tradingefaring gjennom å prøve gratis demoer fra nettmeglere som tilbyr dette). I tillegg til kapital og erfaring, er det også nødvendig å benytte fornuftige handelsstrategier, ofte basert på teksnisk analyse og/eller fundamentale markedsforhold tilknyttet råvaremarkedet.

Prøv råvaretrading gratis

Det beste er å begynne med en gratis demo. Du kan da "tape" uten at det egentlig betyr noe økonomisk for deg. Faktisk spiller det ingen rolle om du taper eller vinner, siden det er fiktive penger. Det som betyr noe, er at du får verdifull erfaring - og denne kan være gull verdt senere.

Klikk her for å prøve gratis råvaretrading med en demo øvelsekonto

Nettmegler

Finn hvilken megler som passer til råvarehandel hos deg. Få informasjon om utenlandske og mange av de norske råvaremeglere med anmeldelser av disse meglerene. Du finner også tips til råvare strategier og mye mer. Kurs om råvarer er også å finne hos noen nettmeglere.

Høy risiko ved handel i råvarederivater. Derivathandel med råvarer er kun egnet for erfarne tradere. La det være helt klart at det å kjøpe og selge råvarer kan innebære en høy risiko og man kan tape hele investeringen. Da er det alltid viktig å være informert om de farene og risiko som råvarehandel omfatter. Vær sikker på at du også leser alle vilkår og bestemmelser fra din råvaremegler allerede før du åpner en konto og setter inn penger. Enkelte råvaremeglere er svindlere, og man må stole på megleren slik at man unngår svindel og bedrag. Vær helt klar på at det å handle råvarer kan medføre at man mister kapital. Å holde på med råvarehandel er ikke noe alle burde gjøre på egenhånd.