Guide til å handle ETP-er hos ETP-meglere

For å kunne handle ETP-er må det en megler som har muligheter innen ETP-handel til nordmenn. Her vil dere lære om ETP-handel og hva en ETP er.

etp-er etp-megler etp-handel
23. juli 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

En ETP-handel er som du skjønner kjøp og salg ETP-er hvor en kjøper handler en ETP eller flere fra en annen aktør. Skal man kjøpe eller selge en ETP vil man ofte velge å bruke en ETP-megler eller nettmegler.

Det er vesentlige kvalitetsforskjeller mellom ETP-meglere og hvilken du velger kommer an på dine behov til ETP-handel og hva ditt nivå er. Den som ønsker å gjøre suksess med ETP-handel må være klar over de ulike strategiene ved handel av ETP-er via meglere.

Du kan finne en guide til ETP-handel og lister til ETP-meglere hos oss. Der kan du finne pris på honorar, kurtasje, avgifter, provisjoner og flere priser.

Erfaringer av ETP-meglere kan du også finne der. Finn den megler som er best egnet til ETP-handel for dine krav. Få informasjon om utenlandske og mange av de norske ETP-meglere med anmeldelser og omtale. Vi har også tips til ETP strategi og en hel del andre ting. Kurs til handel i ETP-er finnes også hos mange meglere.

La det være helt klart at det å kjøpe og selge ETP-er innebærer risiko og din kapital kan være i fare. Derfor er det spesielt viktig at man forstår den risiko som ETP-handel omfatter. Vær sikker på at du også leser alle vilkår og bestemmelser fra din ETP-megler allerede før du åpner en konto og setter inn penger. Noen ETP-meglere er dessverre svindlere, så man må passe opp for svindel og bedrag. Vær helt klar på at det å handle ETP-er kan resultere i at du taper hele det investerte beløpet. Å holde på med ETP-handel passer best erfarne handlere, og passer ikke for alle.

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).