Hvordan man handler derivater med derivatmeglere i Norge

For å handle derivater skal man en megler som tilbyr handelstjenester innen derivathandel til norske kunder. Denne artikkelen omfatter derivathandel og definisjonen på derivat og mer.

derivater derivatmegler derivathandel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

En derivathandel er altså en handel av derivater der en kjøper en derivat eller flere fra en som selger dette. Hvis man vil kjøpe eller selge et derivat kan det være lurt å bruke en derivatmegler eller megler på nett.

Merk at det er store ulikheter blant derivatmeglere og hvilken av disse du velger kommer an på dine krav til derivathandel og hvilke erfaringer du har. Den som har lyst til å bli vellykket innen derivathandel må lære seg de mange forskjellige strategiske handelsmønstre ved kjøp av derivater ved å benytte megler.

Vi har en guide til derivathandel og lister til derivatmeglere her hos oss. Der er det også prisoversikt på provisjoner, honorar, kurtasje, avgifter samt andre gebyrer og priser.

Erfaringer med derivatmeglere er også tilgjengelig. Identifiser den megleren som best passer til derivathandel for de krav du måtte ha. Les om ikke-norske og de norske derivatmeglere med våre kommetarer og anmeldelse av meglerene. Du finner også tips til derivat strategier og mye forskjellig annet. Ytterligere informasjon om handel i derivater er også å finne hos noen meglere på nett.

Vær fullstendig klar over at det å handle derivater kan innebære en høy risiko og du kan tape betydelige pengesummer. Det er derfor viktig å være informert om de farene og risiko som derivathandel innebærer. Les betingelsene og vilkår fra din derivatmegler før du setter inn penger. Enkelte derivatmeglere er bedragere og svindlere, og det er viktig å være sikker på at megleren ikke driver med svindel. Forstå uansett at handel i derivater kan medføre at man mister dine investeringer. Det å drive med derivathandel passer utmerket for profesjonelle handlere, men nybegynnere bør være forsiktig.