Hvordan handle interest rate swaps hos IRS-meglere

Hvis du skal handle interest rate swaps må man som regel en megler som gjør det mulig å drive med IRS-handel i Norge Les mer om IRS-handel og hva en IRS er.

interest rate swaps irs-megler irs-handel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

En IRS-handel består i et kjøp og et salg interest rate swaps der en aktør kjøper en IRS eller flere fra en selger. Om man vil handle en IRS kan man benytte IRS-megler eller nettmegler.

Vær klar over at det er betydelige forskjeller mellom IRS-meglere og den megler du velger kommer an på hvilken tilnærming du har til IRS-handel og hvilket nivå du er på. Skal man lykkes med IRS-handel må først forstå strategier, analyser og taktikker ved å handle interest rate swaps ved å benytte meglerenes handelsplattformer.

Du finner en guide til IRS-handel og lister til IRS-meglere via hjemmesiden. Der er det tilgjengelig pris på kurtasje, avgifter, provisjoner, honorar samt gebyr.

Erfaringer med IRS-meglere ligger også der. Finn hvilken megler som passer til IRS-handel i forhold til de krav du måtte ha. Bli bedre kjent med internasjonale og alle de norske IRS-meglere med anmeldelser og omtaler av disse. Vi har også tips til IRS strategi og annet. Informasjon om interest rate swaps finnes også hos mange meglere.

Vær helt sikker på at du forstår at det å drive å handle interest rate swaps innebærer risiko og det er mulig å tape penger. Dermed er det essensielt at man forstår den risiko som IRS-handel innebærer. Les nøye igjennom vilkårene og betingelsene fra din IRS-megler før du begynner å handle. Noen IRS-meglere kan være svindlere, og derfor er det viktig å vite om det er en regulert megler eller en som driver med svindel. Forstå at handel i interest rate swaps kan resultere i at du taper penger. Å drive med IRS-handel er ikke noe som passer for alle.