Slik handler man futures via futures-meglere på nett

Dersom du skal kjøpe futures bør man en megler som har handelsprogrammer for futureshandel på det norske markedet. Få mer informasjon om futureshandel og en guide til future for begynnere.

futures futuresmegler futureshandel
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

En futureshandel går ut på handling i futures der den som er kjøperen kjøper en future fra selgere. Når man skal kjøpe eller selge en future er det ikke uvanlig å bruke en futures-megler eller en bank.

Vær oppmerksom på at det er svært store differanser hos futures-meglere og hvilken megler du bestemmer deg for vil avhenge av hva du trenger til futureshandel og om du er nybegynner eller profesjonell. Alle som vil lykkes med futureshandel må bli kjent med de mange strategier, taktikker og triks ved handel i futures ved å benytte meglerens handelstjenester.

Vi har guide til futureshandel og lister til futures-meglere her på dette nettstedet. Der finner du informasjon om priser på avgifter, provisjoner, honorar, kurtasje og priser og gebyr.

Erfaringer av futures-meglere har du også der. Få et inntrykk av hvilken megler som er best egnet til futureshandel i forhold til dine egne krav. Finn ut mer om andre lands- og nordiske eller norske futures-meglere med omtale og anmeldese av disse. Det er også mange tips til future analyser og andre ting. Mer info om handel i futures kan man også finne blant utvalgte meglere.

Vær bevisst på at det å drive handel med futures kan innebære en vesentlig risiko og store pengebeløp kan gå tapt. Da er det alltid utrolig viktig å gjøre seg bevisst over all den risiko og farer som futureshandel omfatter. Gjør deg kjent med vilkår og betingelser fra din futures-megler før du gjør et innskudd. Visse futures-meglere er uregulerte og kanskje også svindlere, og man må stole på megleren slik at man unngår svindel og bedrag. Vær likevel helt klar på at det å handle futures kan bidra til at du vil tape hele det investerte beløp. Det å holde på med futureshandel passer ikke alle.