Plus500: Flott handelstjeneste utmerket for norske tradere

Plus500 er en handelstjeneste som imponerer stort. I tillegg tilbys handel med CFD-er i blant annet aksjer, krypto, valuta, indeks, opsjoner, råvarer.

Plus500
21. april 2024 av Smarte penger / Nettmeglere

Plus500 er en handelstjeneste det er lett å like. Tjenesten benyttes av millioner av tradere over hele verden, og har også blitt godt mottatt av norske tradere.

Prøv Plus500 her eller åpne konto

De fleste tradere har allerede funnet en nettmegler de sånn passe er fornøyd med, men vet de egentlig hva de går glipp av?

I dag har alle tradere tilgang til et stort utvalg flotte handelsløsninger. De fleste prøver kanskje et par forskjellige nettmeglere, men det er mange flotte demoversjoner der ute. Plus500 tilbyr gratis prøving av deres plattform, og er en utmerket måte å bli kjent med deres handelstjeneste. Du oppretter en øvelseskonto og får da tilgang til fiktive penger som kan brukes til å gjøre fiktive handler via plattformen deres.

CFD-handel med Plus500

Plus500 er en bransjeledende tjeneste for CFD-handel. Via deres handelsplattform får du tilgang til å handle CFD-er i:

 • aksjer
 • krypto
 • indekser
 • opsjoner
 • råvarer
 • valuta
 • ETF (børshandlede fond)

Det vi liker med Plus500

Det finnes som kjent et stort utvalg nettmeglere på markedet, så hvorfor foretrekker vi akkurat Plus500? Noen grunner til at vi liker Plus500 så godt:

 • Utmerkede handelsverktøy.
 • Mangfoldige handelsmuligheter i mange markeder.
 • Lave tradingkommisjoner.
 • Ingen uttaksavgifter, ingen innskuddsgebyr, ingen avgifter for bruk av plattformen, og ingen depotgebyrer.
 • Ordreeksekvering er hurtig.

Egnet for norske tradere

Plus500 har en internasjonal kundebase fordelt på mange land. Tjenesten benyttes også av norske tradere, og har blitt godt mottatt på det norske markedet.

Til de som i dag benytter en norsk nettmegler med mindre kundebase og begrensede ressurser til utvikling til selve handelstjenesten, vil vi oppfordre til å prøve demoversjonen hos Plus500. Opplev forskjellen og oppdag hvilke muligheter som finnes i en handelstjeneste som benyttes av millioner av tradere. Demo-versjonen er helt gratis og en utmerket måte å bli kjent med Plus500 på.

Plus500 er en sterk konkurrent på pris

Plus500 er ikke bare en flott handelstjeneste, de har også gunstige priser. De har ingen uttaksavgifter, ingen innskuddsgebyr og ingen avgifter for bruk av plattformen. Det er heller ingen depotgebyrer.

I tillegg er det lave tradingkommisjoner ved handel hos Plus500, noe som vil utgjøre en vesentlig forskjell for tradere som foretar hyppige handler.

Dette kan du handle hos Plus500

Det er mange handelsinstrumenter tilgjengelig hos Plus500. Blant disse kan følgende verdipapirer nevnes:

CFD-handel i aksjer, valuta, indeks, opsjoner, krypto, råvarer og mer.

Handle med mobilen eller datamaskinen

Plus500 har en fin mobilapp som kan lastes ned, slik at man kan handle direkte via en app i mobiltelefonen. Dette er et praktisk alternativ når man ikke har tilgang til datamaskin, eller ønsker å handle utenfor for eksempel kontoret. Med denne handelsapplikasjonen kan man i praksis handle fra alle steder hvor man har internett-tilgang.

I tillegg kan man handle direkte i nettleseren uten å laste ned en programvare, eller via deres installerbare handelsapplikasjon for datamaskiner. Plus500 har som nevnt utviklet svært gode handelsplattformer for alle flater, enten der er mobil, nettbrett eller bærbare/stasjonære datamaskiner.

Prøv Plus500 i dag

Begynn å handle med ekte penger ved å gå til hjemmesiden til Plus500 og registrere deg som bruker. Registreringsprosessen er selvforklarende, du oppretter bare en bruker via deres trinnvise veiledning. Når du har foretatt et innskudd og din konto er godkjent kan du begynne å handle med ekte penger.

Prøv en demo-versjon av Plus500 hvis du ønsker å handle risikofritt med fiktive penger. Anbefales til alle som ønsker å bli bedre kjent med Plus500, men også de som bare vil få tradingerfaring.

Prøv Plus500 her eller åpne konto